English

O nama
Audio
Video
Galerija
Nastupi
Kontakt

O nama

Hot Club of Belgrade nalazi inspiraciju u stvaralaštvu legendarnih džez umetnika Djanga Reinhardta i Stefana Grapelija. Osnovu našeg repertoara čine klasične gipsy jazz kompozicije, swing standardi i obrade poznatih evergrin hitova.

Hot Club of Belgrade čine:
Branko Maćić - solo gitara
Ugo Rabec- violina
Nikola Filipović- ritam gitara
Vladimir Nikić - kontrabas

Koncert na Paris jazz festivalu - 24.11.2011

Nastupamo na Internacionalnom jazz festivalu u Parizu pod pokroviteljstvom Srpskog Kulturnog Centra i Ministarstva za kulturu. Koncert će biti održan 24.11, sa početkom u 20 časova.

Saznajte više »


Diskografija

NOVI CD "ROSES BLANCHES" je upravo izašao! HOT CLUB BEOGRAD predstavlja novu kolekciju odabranih tradicionalnih melodija sa Balkana (Srbije, Vojvodine, Makedonije, Bosne) koje su izvedene u gipsi jazz maniru.

Naš CD "The Balkan Swinging Melody" koji se nedavno pojavio u prodaji predstavlja kolekciju odabranih tradicionalnih melodija sa prostora Balkana (Srbija, Vojvodina, Makedonija, Bosna) koje su izvedene u gypsy jazz maniru. Neke od tih kompozicija možete poslušati ovde...»

 

Album "The Balkan Swinging Melody" možete naručiti preko CD Baby-a:Hot Club of Belgrade: The Balkan Swinging MelodyNastupamo na festivalima, koncertima, u klubovima kao i u privatnom aranžmanu. Za sve informacije u vezi angažmana molimo Vas da posetite našu kontakt stranu.